30 Mayıs 2021, 00:10
|
#6 |
| | | İçeriği Görebilmeniz için Üye olmalı / Giriş Yapmalısınız..! | | mantik hatalarini görmezden gelip, insan ve yasamını anlamaya odaklanırsanız eğer muazzam bir dizi.
6 bölümlük mini dizi olmasi sebepli karakterler hikayeye fazla hizmet edememis, bir kaç bölüm daha olsa bulanıklaşma olmayacakmış ve dizi kendini tamamlayacakmış benim gözümde. eksik kalmış gibi sanki. belki de dizinin ikinci sezonu gelecektir, bu kadar boşluk ve havada asılı noktaların bulunması bu sebeplidir diye de düşünmedim değil.
belki de psikolojik drama olması nedenli ben çok beklentiye girmiş de olabilirim.
ammavelakin, bayram ve fatma rolü enfes oyunculuk sergiliyor. digerleri oyunculukta yetersiz kalmışlar ama her geçen gün türk dizileri gelişme gösteriyor. keşke psikoloji türündeki dizi sayısı artırılabilse ve ayrica dizi ile verilen mesaj benim gözümde çok değerli, imkanınız varsa izleyin. bir başkadır, bozkır veya bir şahsiyet etmez belki ama izlemeye değer, ayrıca da asla vakit kaybı olmayacağını da belirtmek isterim.
ve unutmayın; bugün kendinizde aradığınız her bilgi, geçmişinizde saklı.
________________ anlayışı olan beni anlayışlı, aptal olan ise aptal bulur. bence her ikisi de haklıdır.
|
|
| |