Tekil Mesaj gösterimi
Alt 23 Mayıs 2021, 09:39   #9
Artist
Yanlış Bildiğin Yolda; Herkesle yürüyeceğine Doğru Bildiğin Yolda; Tek başına yürü..
Artist - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Alıntı:
Lale Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Okurkeni hem gülümsedim hemde keyf aldim:)

Erkekler aglamaz sözüne gelince, bu benim gözümde cok sacma bir söz ve düsüncedir, erkeklerin duygusu, hüznü, üzüntüsü, kederi olmazmi? Bu sözün var olmasinda kusura bakmayin ama, siz Erkekler kendiniz suclususun."Erkek Adam aglarmi" dimi:)

Digerlerine hic baslamiyorum, düsüncelerimi yazmaya baslazam bitmez:) mesela Baba ulu orta cocugunu sevemez, sevsede gösteremez, bu nasil bir bakis acisidir, ulu orta cocugunu sevse sucmu islemis oluyor? Sizin dediginiz "dirdir" aslinda kadinin esiyle paylasmak istedigi seylerdir. Kabul edin, Erkekler kadinlari anlamak istemiyor, oysaki o kadar kolaydir, ama sizler bunu " kadinlari anlamak icin tüm Ansiklopediyi okumak gerekiyor" diye söyleyip kestirip atiyorsunuz, isinize öyle geliyor :))
Kadinlar güclü erkek ister bu dogrudur ama güclü dedigimizde, ne istedigini bilen, kisiligi oturmus, olgun vs.

Duygusunu saklayan, aglamak istediginde bastiran, etrafdakiler Erkek dedigin bunu yapmaz lafina bakip, bu düsünce dogrudur diyip herkesin yaptigini yapan, degil.

Erkek, Kadin ayrimi yapmadan, hepimiz insaniz ve duygularimiz, düsünceletimiz, kendimize göre dogrularimiz vardir, "Erkek" bunu yapmali, "Kadin" bunu yapmali düsüncesinden uzaklasalim artik.
Bitik bir erkek ağlar. Kolay kolay göremezsiniz. Neşesini paylaşır ama kederini,üzüntülerini belli etmeden geçer bir köşeye içinde yaşar ve haletmeye bakar.
Ayrıca toplumda her ne kadar eşitlikden bahsetmiş olsak bile yine erkekler üzerinde büyük bir sorumluluk vardır. Sizin erkeklerin paylaşmak istediğiniz dertler vesaire falan paylaşmasını isteseniz bile onurunu kırar. Bir erkek için her zaman ön planda olan şeyler onur, haysiyet , şeref bulunmaktadır. Siz hayat arkadaşı olsanız bile bunu sizinle paylaşmak istemez.

________________