Tekil Mesaj gösterimi
Alt 21 Mayıs 2021, 12:08   #10
INFLaMeS
INFLaMeS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Alıntı:
Ecem Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Acılış yıldönümümüze özel düzenlemiş olduğumuz en iyi skype profil fotografı yarışmasina katılan 18 arkadaşımıza tesekkür ederiz.Kazan arkadaşlarımız eşit oy ile @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ve MeLiS arkadaşlarımız olmuştur tebrik ederiz.

Hediyeleri Radyo kanalında bir ay halfop luk @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] dan birer adet tişort @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] beydende yarisma birinciligi rankı...

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ve @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] desteğinizden ötürü teşekkür ederiz
Bizi yalnız bırakmayan herkese tsk ederiz.Hersey cok guzeldi unutamayacağımız gunlerden bir tanesi idi yalnız tek bir sorun vardı. @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] fazla pide yedigi icin pide yetmedi ;)


[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
:((((( kandirildimmm kisi basi 3 pide dediler INFLaMeS sen siskosun sana 4 pide vericez gittim baktim lahmacun ama hepsini yedim bi ata sozu var Allahma beles hostur :))))

________________