Alıntı:
qöLge Nickli Üyeden Alıntı
Isinizin uzmani oldugunuza ve profesyonel oldugunuza inaniyorum ama suanki sunucu radyolarinda dinleyici sayisi umdugunuzdan cok cok az kalir. Hayal kirikligi yasamanizi istemeyiz . Beklentinizi dusuk tutarsaniz tum radyolarda gorev alirsiniz. Bizler maddi ve manevi cok sey beklemeden ozveri ile biseyler yapmaya calistik radyolarda. Isini ciddiye alip guzel isler yapan dj arkadaslarimizi taniyoruz. Umarim sansiniz acik olur hersey gonlunuzce olsun. Selam ve sevgilerimle |
Yorumların için teşekkür ederim. Maddiyatı zamanında kazanarak bir kısmını mevcut stüdyoma harcamış şükür gayrimenkul anlamında yatırımlar yapmış ve gerek medya şirketimden gerekse yatırımlarımdan fazlasıyla gelirim var. Ayrıca yeni sesler kazandırmak için şu anda 27 radyocu adayına eğitim veriyorum. Çoook büyük kitlesi olan radyolarda yayın yapmak gibi derdim yok. Zaten şu anda ulusal radyoların reklam temsilciliğini de yapıyorum ve yayın yap tekliflerine teşekkür ederek reddediyorum. Nacizane şunu da belirtmek isterim ki DJ değilim Radyo programcısı yapımcısı sunucusuyum ;) Bu mantığı zamanında işlediler öyle kaldı maalesef. Teşekkür ederim.