Tekil Mesaj gösterimi
Alt 24 Mart 2020, 10:35   #19
Absent
Bordo aşktır, mavi tutku..
Absent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Alıntı:
Türk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Tamam hadi diyelim dediğin gibi olsun maçların oynanılmasıyla alakası yok, Fatih Terim sokakta, gezmedeyken bulaştı. Abdürrahim Albayrak ve Eşine de keza öyle olsun. Peki bu liglerin zamanında ertelenmemesinin bir hata olduğu gerçeğini değiştirir mi?

Allah göstermesin bu adamlara bir şey olsa 40 milyon Gs taraftarı kimi suçlayacak? İhale federasyona mı kalır ülke yönetenlere mi?


Ülke genelinde vaka sayısı 1500 ü geçmişken sağlık bakanlığı elinden gelenin fazlasını yapıyorken eleştirmek çok enteresan demişsin ama cümlende tezatlık olduğunu fark edememişsin :)

Kısa süre içinde 1500 vakayı bulduysak demek ki yeterli çalışma,özen gösterilmemiştir!

Vaka sayısında artış hızı birçok Ülkeyi geride bıraktı. Her geçen gün katlanarak artıyor. Bu nasıl elinden geleni yapmak ?

Zamanında sokağa çıkma yasağı ilan edilse kontrol altına alınmıştı çoktan. Israrla devam ediyorlar bakalım daha kaç gün dayanacaklar.

Son olarak, özel sektörde çalışanlar var onlar kimi suçlayacak demişsin. Beni suçlayın(!)

Sağlık Bakanını Dün akşam dinleseydin açıklamalarını bu talihsiz cümleyi de kurmazdın dostum :)

Ne dedi sağlık bakanı ?
Herkes kendi ohalini uygulasın evde kalıp sokağa çılmasın.

Arayın bugün patronlarınızı deyin ki ben ohal deyim gelmiyorum bugün.
Yarın patron kapının önüne koydu mu gidip derdinizi anlatırsını " ama sağlık bakanımız öyle demişti patron , yapma etme" diye. :)


CASPER_VIA_M1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hem fikir olduğumuz bir çok konu var ama devlet ile futbol fedarasyonunu birbirine karıştırmamak gerekli. Benim demek istediğim sadece buydu. Artı bu durumda sadece Sağlık Bakanlığı değil tüm devlet erkanı suçlanmalı.

________________

Öpüşmek; alt katı kiralamak için, üst katta yapılan anlaşmadır..