Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10 Mayıs 2021, 12:27   #6
BoSs
BoSs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
Ocean Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
filistinliler topraklarını yahudilere satarken bize mi sordu ? sormadı. boş beddualarınız bir işe yaramaz uğraşmayın. önce kendi ülkenizdeki suudilere, katarlılara, mısırlılara, azerilere, araplara, satılan yüzbinlerce dönüm arazinin, özelleştirilmiş kurumların, buradan elde edilen milyarlarca doların nerede olduğunu sorgulayın, sonra başka ülkelerin iç politikalarını sorgularsınız.

yarın bir gün, filistinden farkınız kalmayabilir.
Dostum benim bu konuda kimsenin siyasi ya da politik düşünmeye hakkı yok bana göre. Dediğin şeyler siyasi açıdan haklı olabilir. Burada önemli olan nokta her ne olursa olsun zamanında ataları dedeleri hatada yapmış olsa şuan orada zulüm var. Bizim içinde kutsal olan topraklarda zulmediliyor. Değerlerimize saygısızlık ediliyor. Her şeyden önce bir insana karşı yapılmaması gereken her şey yapılıyor. Bizim ülkemiz çok mu masum. Zamanında ve ya şimdi çok mu masum işler yapmışız. Biraz tarafsız bakmak lazım. Ahir zamanda yaşıyorsun para,güç,menfaat,çıkar noktasında dediğin gibi zaten o kadar çok sorgulanacak şey var ki cevabı alınamayacak olan. Ama maalesef böyle bir konuda sebepleri dediklerinden bile olsa bir kenara bırakmak gerek.Ha dini görüş olarak benimsemezsin katılmazsın sadece politik bakarsın olaya saygı duyarım. Ama onlarla kendini hiçbir şekilde aynı tarafta göremiyorsan en azından sadece insan oldukları için sebep aramasan bile kafidir.

AY, GÜNEŞTEN DAHA GÜZEL.