Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05 Mayıs 2021, 21:48   #10
RauL
RauL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
Reyhan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Bence kendi sektöründe ilk 3 içerisinde benim gözlemlediğim kadarıyla .

Çok teşekkür ederiz güzel düşünceleriniz için daha iyi yerlere gelebilmek umuduyla sizi burada görmekte bizi mutlu ediyor.
İrc hayatınızda başarılar dilerim umarım sizlerde çok daha iyi yerlere gelirsiniz, "samimiyet" demişsiniz kalabalık sunucularda bunu hiç göremiyoruz açıkçası o yüzden hiç hoşlanmıyorum ; samimiyet benim içinde çok önemli.

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] 'mm emeğine sağlık canımın bitanesi
Alıntı:
BuSeM Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] öncelikle emeklerine sağlık, güzel bir röportaj içten ve samimi duygular yansıtılmış :)
Alıntı:
Tonyukuk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Elinize sağlık.
Alıntı:
CodeMasteR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
AkSohbet aiLesine Tesekkur ederim iyiki varsiniz BasariLarilarinizin devamini dilerim RauL Bey
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] değerli yorumlarınızdan ötürü ayrı ayrı her birinize teşekkür ederim.