22 Mart 2020, 19:25
|
#7 |
| | | İçeriği Görebilmeniz için Üye olmalı / Giriş Yapmalısınız..! | | Ben de ne zaman “bu yaptıklarınız hep işlediğiniz günahlardan” diye bas bas bağıran çok bilmişler ortaya çıkacak diye merak ediyordum
sevgiLi @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]
oLe guzeL 1 yere deginmissinki saatLerce buni hasbihaL eder konusurum takvimdeki o soze ben baya takiLdm
bu virus konusunda tipki ramazan ayinda tureyen biLmisler cikarya bundada cikicak onLara takiLmam dinLemem
suni iLave etmek istiorum aLLah besikteki minik yavruyuda senin dedigin gibi yasLi kuLLarinada ceza vermez imtihan eder hastaLikta bu corona virusude imtihan
eLbette herkescikLerin gorusu dusuncesi apayri saygim ise sonsuz
aLLah kuLuna tasimica yuku ne verir nede yukLer ama her sekiL her turLu iLe imtihan eder uyanmamiza vesiLe oLur bizide bu sekiL imtihan edior
hepimizin hayatinda en yakini iLe aLLah imtihan etmistir
bana anne oLmayi nasip etti yavrum iLe imtihan etti
bana evLat oLmayi nasip etti babam iLe imtihan etti
mekanLari cennet oLsun
nasiLki turkiyeye gider iken yoLcuLuk yaptigimizda yanimizda ihtiyacimiz oLan herseyi hazirLayip yola cikior isek iste hayat dedigimiz yoLcuLugun son duragi oLan ahiretede ihtiyacimiz oLan herseyi bu hayatta yasadigimiz sureç içinde hazirLik yapmaLiyiz yaptigimiz iyiLikLer guzeL ameLLer imtihanLara sabretmek sukretmek
cok tesekkurLer guzeL yorumun icin :cici: |
|
| |