03 Mayıs 2021, 19:47
|
#9 |
| | | İçeriği Görebilmeniz için Üye olmalı / Giriş Yapmalısınız..! | | Alıntı: Sevda' Nickli Üyeden Alıntı
Bir adam düşünün ki derdini dert sıkıntısını kendi sıkıntım bildiğim. En mutsuz anınızda sizi güldüren en mutlu anında gülüşlerinize ortak olabilecek.Ve hatta gülmenin en çok ona yakıştığını düşündüğüm bir adam. O gülünce gözlerinin küçülmesine ve yine o gülünce gözlerinin etrafındaki kırışıklıklara hayran olunabilen bir adam. Sesiyle huzur verip bana yepyeni kapılar açıp yeni dünyalar bırakan adam .
Ben galiba onun gibi kalbi, düşüncesi, ilgisi, gelişi,gülüşü ve hatta sinirlenmesi güzel bir adam daha tanımadım.
Uzun oldu galiba ama şuraya da bir alıntı bırakayım (: [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] | Okudum Bidaha Okudum sonra Bidaha okudum Sonra Kalktım Gittim Bir Sigara Yaktım. Ne Güzel Kadınsın , Ne güzelsin Sen, Ne Güzel Yüreğin Var Pamuk Gibi Çok Tatlısın Sözlerin Gözlerin Gibi Baktıkça Bakasım oKudukca okuyasım Geliyor Teşekkür ederim iyiki Varsın Canım Benim |
|
| |