Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01 Mayıs 2021, 22:22   #1
ZeyNa
ZeyNa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Thumbs up BEŞİKTAŞ Hatay'ı 7 bitirdi


Süper Lig'in 39. haftasında Beşiktaş, Hatayspor'la karşılaştı. Maça fırtına gibi başlayan BEŞİKTAŞ ilk yarıyı 5-0 önde kapattı. İkinci yarıda da gollerine devam eden siyah-beyazlılarda bu sezon 21 farklı futbolcu gole katkı sağladı. Kartal böylece 2007-08 sezonundan beri farklı futbolcuların ayaklarından en çok gol bulan takım oldu.

Sergen Yalçın'ın ekibinde sezon başından beri gole katkı yapan oyuncu sayısı 21 oldu. Beşiktaş böylece 2007-08 sezonundan beri farklı futbolcuların ayaklarından gol bulan futbolcu oldu. Takımdan ayrılan Lens, Boyd ve Güven dahil 21 farklı oyuncu en az bir gol atarken yardımlaşma, paylaşımın üst seviyede olduğu adeta bir kolej takımı havasındaki Beşiktaş'ın en skorerleri ise 19 golle Larin ve 15 golle Aboubakar oldu.

Haftaiçinde maç sonu Beşiktaş'a gönderme yapan hatayspor'a Sergen yalçın cumartesi sahada görüşürüz açıklaması yapmıştı. Bu açıklama sonrası sosyal medyada ard arda paylaşımlar yapan Hatayspor'da Futbolcu covid-19 testi pozitif çıkan teknik direktörleri ömer erdoğan'a galibiyet yemini etmişti..

BEŞİKTAŞ'ın golleri Babajide David Akintola (K.K) Cyle Larin (4) N'Koudou (1) ve Rıdvan Yılmaz (1) geldi.