Tekil Mesaj gösterimi
Alt 23 Nisan 2021, 09:45   #4
ZaLim
hepSi bir yaLan . . .
ZaLim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
SanalizasyonFaresi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Vallahi gezilecek yerlerden daha çok benim için önemli olan boğazıma çok düşkünümdür. Mutfağı ile bilgiler de verseydiniz bahtiyar olurdum.
Diyarbakir'a gidipte ac kalmak mumkun degil. 20 liraya bi porsiyon ciger (4 sis) istersen yanina gelen en az 8-9 cesit mezeyle doymamak mumkun degil, yada hasan pasa haninda kahvaltici kadri'ye gidip bi kahvalti sofrasi hazirlatmanin maliyeti 15 lira iken o sofraya gelen 21 farkli cesit ile ac kalmak ne mumkun. Basit bir cigkofteci bile cigkoftenin yaninda 8-9 cesit meze sunar.. Digerlerini saymiyorum bile.

Bir sabah uyku tutmadi 5-6 da kalkip sur icinde bi tur atayim dersen en az 10 tane cigerciyle karsilasirsin.. O saatte ciger yemenin tadini hic bir seyde alamazsin..

Yuregine saglik @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Fuego, sonrisas, realidad y dolor . . .

birazdan yorgun bir atı vuracaklar uyuşturmadan, rüyamda, üstelik ben henüz daha uyumamışken...

28/08/2025

sorun ve destek için : [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] adresinden iletişim kurabilirsiniz.