Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22 Nisan 2021, 10:26   #1
CeReN
Guest
CeReN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Burclara gore ayrilik acisi

Kirilmis bir kalp asla onarilmaz gibi gorunur. Ancak yeni firsatlari denemek, yeni insanlara sans vermek icin gerekli olan sadece biraz zamandir. Bunun icin ruhunuzu gelistirin, onu iyilestirmek icin elinizden geleni yapin.
Ofke
Ihanete ugramak Boga, Yengec ve Akrepleri en cok kederlendiren, ofkelendiren olaydir. Bu karisIk duygulari bir an once ortadan kaldirmak gerekir. Ofke ve nefret askin icerisinde degisIklik gosterebilir. Kendini gecmise baglamamaya dikkat etmelisin.
Katilasmak
Yengecler guvenlik duygusundan hoslanirlar, sakin ve kati gorunurler. Olaylari bir an oncegeride birakip yeni bir duzen kurmak isterler. Eski sevgilisinin acisini cogunlukla kendi kendine atlatir.
Intikam
Akrepler yogun duygular icerisinde severler ve nefret ederler. Kendi kendilerine kaldiklarinda intikamci olurlar. Tum isaretler, akreplerin gecmisten kopmadiklarini ve gelecekte bu acilarla yasadiklarini gosteriyor.
Zamana birakin
Kova ve Aslan burclari hayatin normale donmesi, guzel seylerin olmasi icin zamana ihtiyac duyarlar. Giden geri gelmeyecek. Bu durumda sabirli olmak yapabileceginiz en saglikli sey.
Kendinizi calismaya verin
Oglak ve Basak burclari iliskilerinde kaybettiklerini, is hayatlarindaki basarilarla telafi ederlerse hirslanip normale donerler. Simartilmaya ihtiyaclari vardir. Yeni bir arkadaslik onlara sihirli bir dokunus hissi yaratir.
Yeni asklara yelken ac
Terazi bir iliskisi olmadigi zaman asla mutlu olamaz. Bu olar icin zararli da olsa bundan vazgecmeyeceklerdir.
Sevimli gorunun
Baliklar dogru zamanda dogru yerde olurlar. Bu yuzden az bir cabayla guzel bir romantizm yakalayabilirler.
Yetenek
Macera Koc, Yay ve Ikizlerin kendilerini iyi hissetmelerinde buyuk olcude rol oynar. Yeni romantizm arayisi kirilan kalplerine iyi gelecektir. Koc’un kesinlikle kalite arayan bir yapisi vardir. Bu yuzden uzu sure dansa kalkmayan kiz olacaktir.
Siginan
Ikizler ise hep limana cagirandir ve yedekte bekleyen secenekleri hep vardir. Yay seyahate cikmak icin bir an once karar verecek ve muhtemelen diger limanda istedigi aski bulacak.


ALİNTİ ~