Tekil Mesaj gösterimi
Alt 20 Nisan 2021, 14:59   #37
Merve1
Merve1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Mesela aynı şehirde yaşıyan iki arkadaş olsak, bi yerde otursak bişeyler içsek, sen kahveni içerken ben seni sana uzun uzun anlatsam ,sen hiç konuşmadan dinlesen , aşık olursun kendine sjdjdjkd ;Sonunu nereye bağlayacak diye düşünüp, hiç de şaşırmadın değilmi Larişcim Sen artık alışıksın böyle süprizlere :)) Aslında çok şey var aklımda sana yazılcak .Seni anlatılcak cümleler bence burda anlatmak için toparlanamayacak kadar zor ama kısaca şöyle anlatayım Bir Yıldız düşün Çok uzakta ama bakmak istediğinde hep ışıl ışıl .. Sende benim için öylesin Hiç görüşmesekde ,araya mesafe de girse, her sana ulaştığım da hep aynı derece de samimiyiz. İnsan hiç mi değişmez be kardeşim :) Hani bazı insanlar hakkında fırlama yorumu yaparlar bu bana da deniliyor sende çok şeysin filan sanki siz hiç şey değilsiniz sjdjdk Sende bu ara bi hanım hanım olma durumu görüyorum .Bir insana her şey mi yakışır cümlesinin vucud bulmuş halisin tatlımmm :) O bu değil de dedikodu etmeyi özlediğim, aramın hiç bozulmadığı nadir arkadaşlarımdansın.Kalbin o kadar temiz ki bana karşı , kimin ne dediğini umursamadan seni seviyorum.Hayatın da bizlerle beraber daha mutlu geçsin .. Hep kendin gibi kal
Ayrıca wp durumuna çok foto atma kanka nazar değer sjssbsndkdlşd

Başkasına yararı dokunan insan en kusursuz insandır. Sophokles

#Help <3