Tekil Mesaj gösterimi
Alt 18 Mart 2020, 13:07   #6
aLeyna
Rakipsizsohbet.Net
aLeyna - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] pacimmm kuzumm ben fransada yasiorum ve dunden beri bizde sinirLandirma var beLgesiz disari cikamiok arabaya 1 pak su 1 pak sut koydum darLaninca cikinca poLis durdurunca gosterim die bide o evragi kursun kaLem iLe doLdurup cikiordum her defasinda vaLiLige gidip evrak aLmamak icin (turkce ney akLima su an geLmior)

Acik konusmak gerekir ise, dun tinLamadim ekmek aLmaya gittigimde poLis durdurdu hangi gerekce iLe ciktin dedi evrak istedi, ekMek aLmaya ciktm dedim onadami evrak doLdurcam dedim evt dedi.

anLiorum onLem vs ama ben daha ikinci gunde darLaniorum aLLahtan ev mustakiL bahceLi disarda oturabiLiok ama disariya sirf ihtiyac oda mecbur kaLmadikca cikiLmamasi yoooooo ben buna ne kadar dayanirim inan hec biLmiorum kimse dayanamaz bide havaLar oLe eiki ne cok rivriv ettum daaa iste boLe pacimmm daa hayroLsun

bide cidden ben gene diorum sessizce soLedimi disa vurup dicem amerikanin pisLigi daaa hersyin aLtindan o cikior

aLLah yardimcimiz oLsun

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]