Konu: SLyther
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 18 Nisan 2021, 01:02   #11
Sterben
18-02-2020
Sterben - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Alıntı:
ZaLim Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
çok sevdiğim nadir insanlardan biri, güvenilir, güzel yürekli ve her zaman kafa yapımız bir birimize uyan dost. Hayat hep yüzüne güler inşAllah bundan sonra..

Allah razı olsun kardeşim. Sende çok değer verdiğim bir DOST'umsun.


Alıntı:
Yazgı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] bey çok güçlü bir insan. Her şeye rağmen mutlu olmayı becerebilen, her zaman saygısını koruyan efendi biri. Kıymetlidir, hatırşinastır, sevilir tarafımca. Var olsun.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] hanım çok teşekkür ederim sizde öylesiniz hepimiz var olalım.



Alıntı:
Mahrez Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] , sohbeti kaliteli sevdiğim insanlardan biridir. Sevgiler.

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] usta o kalite senden kaynaklanıyor saygım sonsuzdur sana.


Alıntı:
Sim Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Fatiiiiii..
degerlidir, dosttur, sirdastir.
iyi bi yöneticidir ayrica.
saygisini asla bozmaz, sinirli anima denk gelince asla alinmaz hep anlayislidir.
sayemde kazanir hep tuttugu takim ahaha anladin sen.
seviliyosun.

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] çok kıymetli bir dostsun. Her zaman derim Dostluklar iyilikte artıp kötülükte azalmaz ki sinirli yada kızgın anımızda tabikide alınganlık göstermek benim mizahım değildir. Ama iyi bir sırdaş ve sohbeti kıymetli bir insansın. GoooL'leri yazmayınca yeniliyor yada berabere kalıyoruz farkettin mi