Konu: She
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17 Nisan 2021, 14:35   #96
She
Özel Üye
She - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
WildCat Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] Irc De Ilk Tanidiklarimdan Ve Iyiki Tanimisim Keske Herkez Sen Kadar Olsa Bitanem Iyiki Varsin Guzellik &[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Teşekkür ediyorum güzel düşüncelerin için

Alıntı:
Sena Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
tanisma imkanimiz oldu herzaman denk gelmesek de
bende kendisini hanim ve saygili bir kisilik olarak tanidim
basarilarin daim olsun canim @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Sena teşekkür ederim karşılıklı duygularımız sağolasın.

Alıntı:
velevki Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Hayran olunacak kadar sabırlı, ılımlı..hanımefendi duruşundan ödün vermeyen..olaylara, kişilere itidalli yaklaşan.. çok şeker bir hatundur. Kıymetlidir.
Öpüyorum kalbinden.
Sevgili Velevki hanım ne kadar güzel şeyler bunlar. Sabretmek muziceleri getirir derler. Sizde bizim için kıymetlisiniz varolun.

Alıntı:
Tonyukuk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Cici @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] Fero'cu @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] :dil:
Tonik kardeşim hiç kaybolmadın afferim sana.

Alıntı:
Yazgı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] hanımcım ince düşünceli, sakin, yardımseverdir. Seviyorum
Yazgı hanımcım güzel sözler için teşekkür ediyorum. İlk yola çıktığımız günden beri o ince çizgiyi hep koruduk.