16 Nisan 2021, 10:50
|
#5 |
| | | İçeriği Görebilmeniz için Üye olmalı / Giriş Yapmalısınız..! | | Alıntı: Prencies Nickli Üyeden Alıntı
Sanırım bazen hayat öyle şeyler sunuyor ki, genç yaşında büyümek zorunda kalıyoruz. Akraba evliliği günümüzde çok yaygın maalesef. Üzülüyorum çünkü bir çok hayat soluyor, kir çok hayal, umut yok ediliyor. Bir çocuğun elindeki pamuk şekerini almak gibi bir şey.. Umarım, umuyorum ki, bir gün bunlar son bulur. Aslında değinmek istediğim bir konu daha oluştu; tek başına evlilik kararı alan insanın kaygıları olmuyor mu acaba ? | Öncelikle söylediklerinize harfiyen katıldığımı belirtmek isterim. Evlilik konusuna gelince bu o kadar zor bir karar ki, en azından benim penceremden öyle.
çok istediğim, anlaşabildiğim, güvenebildiğim, doğru kişi olduğuna kanaat getirdiğim biriyle kimsenin onayı olmadan evlenmeyi düşünebilirim ve bu bende herhangi bir kaygı yaratmaz. Sonuç itibariyle benim hayatım, benim kararlarım. Bazen işin içinde olan bizler kör olabiliriz, bazı şeyleri, hatta bir çok şeyi gözden kaçırabiliyor da olabiliriz. Bu durumda aileden veya bir büyükten yardım istemek faydalı olabilir ama nihai karar bize aittir. |
|
| |