Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16 Nisan 2021, 09:12   #4
ZaLim
hepSi bir yaLan . . .
ZaLim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
Prencies Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Sanırım bazen hayat öyle şeyler sunuyor ki, genç yaşında büyümek zorunda kalıyoruz. Akraba evliliği günümüzde çok yaygın maalesef. Üzülüyorum çünkü bir çok hayat soluyor, kir çok hayal, umut yok ediliyor. Bir çocuğun elindeki pamuk şekerini almak gibi bir şey.. Umarım, umuyorum ki, bir gün bunlar son bulur. Aslında değinmek istediğim bir konu daha oluştu; tek başına evlilik kararı alan insanın kaygıları olmuyor mu acaba ?
kaygilar illa ki olacaktir, ancak kararlarin onune gecmemelidir. Kaygilarin ustune gitmeden sonuclarini ogrenemezsin ama bu dogrultuda onerim baskalarinin kararlariyla adim atmaktansa yanlista olsa kendi kararlarinla adim atmandir. Sonucta baskalarinin yonlendirmeleriyle yapilan yanlislar insana daha cok koyar. En dogru karari kendin dusunup vermelisin.

Fuego, sonrisas, realidad y dolor . . .

birazdan yorgun bir atı vuracaklar uyuşturmadan, rüyamda, üstelik ben henüz daha uyumamışken...

28/08/2025

sorun ve destek için : [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] adresinden iletişim kurabilirsiniz.