Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16 Nisan 2021, 02:47   #2
ZaLim
hepSi bir yaLan . . .
ZaLim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Ben tek bir telefonla zaten uzak yaşadığım aileme evleneceğimi söyleyip evlendim, görüşleri beni pek bağlamıyordu. Çünkü onlara kalsaydı halamın kızıyla evlenecektim.. Aile içi akraba evliliği olayına karşıyım ancak evliliği sırf onlara karşı olduğum içinde yapmadım. Bekarken yapacağım pek bir şey kalmadığı için artık evlenmek vakti geldi deyip evlendim.

Evlilik dışında radikal karar aldım mı bilmiyorum ancak her aldığım karar ani ve hızlı oldu. Örneğin askere gideceğim dedim kendi kendime; dediğim gün elime sülüs kağıdını verdiler. Telefon açtım anneme bana bir poşete 2 çift çorap, 1 çift iç çamaşırı koy ben askere gidiyorum dedim. Annem tabi garibim şaka yapıyorum sandı. Yarım saat sonra kapıya dayanıp poşeti hazırladınmı dediğimde ancak inanmıştı.

Acemi birliğim Antalya idi. 3 gün sonra Antalya'da olmam gerekirken ben en yakın bilet bayisine gidip Diyarbakır'dan İstanbul'a uçak bileti almıştım. 3 gün sonra teslim olmam gereken Tugay'a 15 gün sonra gidip teslim olmuştum..

Fuego, sonrisas, realidad y dolor . . .

birazdan yorgun bir atı vuracaklar uyuşturmadan, rüyamda, üstelik ben henüz daha uyumamışken...

28/08/2025

sorun ve destek için : [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] adresinden iletişim kurabilirsiniz.