Konu: Genel Sohbet
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16 Nisan 2021, 02:27   #6724
ZaLim
hepSi bir yaLan . . .
ZaLim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
Eftamintokoftiden Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] Hocam selamun aleyk.. Zoomdan bağlanmaya çalıştım ama yetişemedim senin yetki tam olarak ne işe yarıyor ve amacı ney? şimdiden teşekkür eder iyi ramazanlar dilerim..
Yetki yok mücahit kardeşim ''Emektar'' rankı vardı o eskiyince birde üstüne çok kutsal aya girince dini bütün mübarek bir mümin olarak forumu Baba, Oğul ve Kutsal Ruh adına kutsamam için görev verdiler, o görevin belirgin olması içinde rank değiştirdiler.. Kutsama işlemi için Kadir gecesi Astral Seyehat ile 39 ve 57' kuzey enlemi ve 32 ve 53' doğu boylamının kesiştiği yerde toplanıp bütün forum olarak ayin yapacağız. Saygıdeğer Nihat HATİPOĞLU ile birlikte emektar hocamız Zekeriya BEYAZ'la Haydar DÜMEN'de bize eşlik edecek. Seni de görmekten mutluluk duyarız.

Fuego, sonrisas, realidad y dolor . . .

birazdan yorgun bir atı vuracaklar uyuşturmadan, rüyamda, üstelik ben henüz daha uyumamışken...

28/08/2025

sorun ve destek için : [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] adresinden iletişim kurabilirsiniz.