04 Nisan 2021, 18:20
|
#3 |
| | | İçeriği Görebilmeniz için Üye olmalı / Giriş Yapmalısınız..! | | Alıntı: Yazgı Nickli Üyeden Alıntı
Tebrik ederim @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]
bey.
Sevdiğiniz ve hayatınızda ilke edindiğiniz bir söz var mıdır bizimle paylaşır mısınız?
Burada değer verdiğiniz, iyi anlaştığınız üç kişinin ismini verin desem kimi söylersiniz?
Asparagas haberlerdeki başarınızı hepimiz biliyoruz bu ilham size nereden geldi? Yazmaya nasıl başladınız?
İrcrehberi ailesi hakkındaki düşünceleriniz neler?
Teşekkürler. | Hayatımda ilke edindiğim ve en sevdiğim söz. Bilge Kağan tarafından söylenmiş olan ; Ey Türk, titre ve kendine dön! Üstte mavi gök çökmedikçe, altta yağız yer delinmedikçe, kim bozabilir senin ilini ve töreni!
Benim için her insan değerlidir. Herkesle de çok iyi anlaşırım genelde. O yüzden tek tek isim versem haksızlık yapmış olurum.
Araştırmak ve yazmak ben kendimi bildim bileli yaptığım bir şey. 6 yaşımdan itibaren yazdığım bir çok şeyi hala saklıyorum. Bir nevi benim hayatımın günlüğü gibi 100 defterlik bir özgeçmişe sahibim diyebilirim. Asparagas haberlere gelince sadece gözlem yapıyorum ve ilginç insanları eğlendireceğini düşündüğüm şeyleri yazıyorum. İnsanlara önerdiğim tek şeyde yazmaları. Ama sadece yazmak değil. Araştırıp bilerek yazmak.
İrcrehberi hakkındaki düşüncem bir aile ve içerisinde güçlü insanlar barındıran bir platform. Birlik güç getirir. Doğru yoldayız. |
|
| |