Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04 Nisan 2021, 17:21   #1
ZeyNa
ZeyNa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart "ZeyNa" mahalleyi ayağa kaldırdı. Tüm ekipler seferber oldu.


Alınan bilgiye göre her şey 10 gün önce başladı. @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] resimde görüldüğü üzere tarladan aldığı bir ıspanağı o kadar çok sevdi ki aralarında bir bağ oluştu.

Her yere kucağında ıspanağı ile giden @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] bir süre sonra çevresine ıspanak ile sevgili olduğunu söylemeye başladı. Ailesi ne kadar karşı çıksa da aşık olduğunu söyleyen @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] çevresinden gelen kimliksiz biriyle nasıl sevgili oluyorsun nasıl evleniyorsun sorusu üzerine soluğu Nüfus müdürlüğünde aldı.

Sevgili olan ıspanağa kimlik çıkartmak isteyen @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] nüfus müdürlüğünde şok etkisi yarattı. Nüfus müdürlüğündeki görevli şef @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 'nın durumuna çok üzüldüğü için gönlü olsun diye ıspanağa geçersiz bir kimlik çıkarttı.


Çok mutlu olan @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] nüfus müdürlüğünden ayrıldıktan sonra düğün hazırlıklarına başladı. Dün gece Buzdolabında Ispanağı Marul ile yan yana gören @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] kıskançlık krizine girdi ve cinnet getirdi. Getirdiği cinnet sonrası Önce Marul'u sonra da Ispanağı doğrayan @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] bir süre sonra 112'yi arayarak sevgilimi ve beni aldattığı kadını öldürdüm diyerek kendini ihbar etti.


İhbar sonrası bölgeye sevk edilen ekipler @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 'ya ait dairenin kapısına gelse de kapıyı açan kimse olmadı. Tüm mahalle ayağa kalktığı halde @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 'dan ses çıkmayınca polis savcılık kararı ile çilingir çağırarak eve giriş yaptı.

Mutfakta doğranmış marul ve ıspanaktan başka bir şey bulamayan ekipler @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 'yı evin bir köşesinde buldu. Ev içerisinde araştırma yapan ekipler herhangi bir cinayet emaresi bulamazken @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] kontrol amaçlı hastaneye kaldırıldı.

Mahalle sakinleri @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] aslında çok iyi biriydi. son zamanlarda çok garip davranmaya başladı. Umarım eski günlerine döner derken bir grup mahalleli @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 'yı burada istemiyoruz sloganları attılar.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.