Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01 Nisan 2021, 23:54   #3
Ocean
Ocean - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Alıntı:
Siyahizm Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Bu da demek oluyor ki diyanetin vermiş olduğu haramdır fetvası helal mi olacak @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Bey
azizim, döviz açığını karşılamak için sözde mali reform adı aldında kripto para sahiplerinin dilencisi olmuş bir hükümetin rezillik kokan hareketleri bunlar. internet mecrası devletlerin kontrol edeceği bir yer değildir, birini kontrol edersin yarın bir sonraki açılır. din ve islamiyet konusuna hiç girmiyorum, din bu hükümetin zamanında olduğu kadar hiç zaman bu kadar küçültülmemiş, ayaklar altına serilmemişti. diyanet dediğimiz şey hükümetin maşası, kendilerine yeni bir din kurmuşlar, para dini. taptıkları ve inandıkları tek şey bu, herkesten daha putperestler, putları da para.

kaldı ki bu dünyada büyük kitlelere sahip kripto para aracıları hükümete kullanıcıların verilerini vermez, verse de yatırımcı oradan kaçar, başka bir kripto paraya yatırır coinlerini.

ütopik düşünürsek devlet olmayan bir paraya bile göz dikmiş bir durumda, durumun ne kadar içler acısı olduğunun çıkarımını buradan rahatlıkla yapabiliriz. gönül isterdi ki, bu konu hakkında da troll bir mesaj, post gireyim ama mümkün değil.

borsa desen çökmüş zaten, borsalar hükümetin dediğini yapmak zorunda olduğu için herkes yurtdışı borsalalarına kaçar olmuş, sırf bu durumdan dolayı bile milyarlarca lira ülkeden gidiyor. yabancı yatırımcıyı geçtim, türk yatırımcı bile kendi ülkesine güvenmiyor. ancak bu kadar saçma bir finans politikası izlenebilirdi.

________________

Kalabalıkta karşılaştılar. Sakin denizde yılgın ilerleyen gemiler gibi, yürüyen insanların arasında. Yan yana geldiklerinde gözler birleşti, zaman durdu. Sonra geçip gittiler, ardından uyandı. Zaman hâlâ duruyordu...