Tekil Mesaj gösterimi
Alt 30 Mart 2021, 20:02   #1
ZeyNa
ZeyNa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Damla Balığı

Damla Balığı, (blobfist) balık türlerinin en çirkini olarak bilinen ve yapılan anketler sonucunda dünyanın en çirkin hayvanı olarak seçilmiş olan damla balığı diğer balık türlerine şekil itibari ile de çok fazla benzememektedir.

Hiç bir canlı doğada gereksiz değildir. Bütün yaratılan canlıların doğada mutlaka bir görevi bulunmaktadır ve bu canlılar kendilerine verilen görevi eksiksiz yerine getirme çabası içindedirler.

Damla balıkları genellikle 25 cm kadar uzayabilen ve görüntü itibari ile çok üzgün bir yüz görünüşüne sahip olan bir balık türüdür. İnsanların damla balıklarını fazla tanımadığı hatta birçok insanın bu balık türünü hiç görmediği de söz konusudur.

Çünkü damla balıkları denizlerim 900-1000 metre derinliklerinde yaşadıklarından birçok insanın bu balığı görmemesi normal bir durumdur. Damla balıkları çok sakin bir balık türü olarak bilinmekte ve yaşam zamanlarının büyük bir bölümünü yavaş, yavaş yüzerek yiyeceklerinin önlerinden geçmesini bekleyerek geçirmekteler.

Damla balıkları Tazmanya ve Avustralya'da balıkçıların derin su avlanmaların da ağlarına takılmaktadır. Ayrıca damla balıkları yüz şekilleri itibari ile insanı andırdığı da bilinmektedir. Damla balıklarının etinin yenmediği de bilinmektedir.

Dünya üzerinde en çirkin hayvan olarak bilinen damla balıklarının günümüzde nesillerinin tükenmek üzere olduğu bilinmektedir.




Konu Security-Bot tarafından (30 Mart 2021 Saat 20:12 ) değiştirilmiştir..