Tekil Mesaj gösterimi
Alt 30 Mart 2021, 19:25   #10
Ocean
Ocean - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

milattan önce 2500 yıllarında hindistan diye bir ülke henüz yeryüzünde yoktu, hindistan'ın resmi olarak kuruluşu 1947 yılı. hindistan'ın şimdiki coğrafı konumundan tarih boyunca yüzlerce uygarlık geldi geçti. o sebeple ilk olarak asya kıtasında bulundu demek daha doğru olur. modern kimyanın babası antoine ilk defa elmasın saf bir karbon olduğunu 1700'lü yıllarda duyurdu. tabii o tarihten sonra da en değerli taş olma yolunda hızla bir yol kat etti.

insanlar pırlanta ile elmasını karıştırması da çok sık yaşanıyor. pırlanta elmasın kesilmiş, aksesuar haline getirilmiş halidir. yani pırtlanta bir elmastır. doğada bilenen en sert maddedir.

sadece karbondan (elmastan) oluşan bir gezegen vardı şimdi adını hatırlayamayacağım, merak eden arkadaşlar google'dan elmas gezegen falan diye aratabilirler. koskoca bir elmas gezegen bile bir @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] hanımefendi etmez o ayrı bir konu.

tabii bu elmas gezegenden kimselerin haberi yoktu başlangıçta, biz bulduğumuz zamanlar illüminati ve karanlık güçlerden minik tehditler alıyorduk ama bana işler mi hiç ? alın dedim sizin olsun, @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] hanımefendi yeter bana.

________________

Kalabalıkta karşılaştılar. Sakin denizde yılgın ilerleyen gemiler gibi, yürüyen insanların arasında. Yan yana geldiklerinde gözler birleşti, zaman durdu. Sonra geçip gittiler, ardından uyandı. Zaman hâlâ duruyordu...