Tekil Mesaj gösterimi
Alt 29 Mart 2021, 22:55   #1
Security-Bot
Security-Bot - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Başak ve Ekibinden Özelleştirilmiş saat projesi vurgunu


@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] pandemi sebebiyle işleri sekteye uğrayınca yeni iş fikirleri aramaya başladı. İnternette dolanırken istanbul'da köprüyü ve tramvayı satan Sülün Osman'ı gören @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 'ın aklına özelleştirilmiş saat projesi geldi.

Hemen @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] , @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ve @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ile bir araya gelen @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] aklındaki fikri hayata geçirme kararı aldı.

Evlerinde kurdukları düzenek ile Özelleştirilmiş Saat Projesi Makbuzu basan @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ve ekibi hemen işe koyuldular.

Kadıköy iskelesindeki saati özelleştiren @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Sim ve @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] saate bakanlardan 5 Lira almaya başladılar.

Saate bakmayanlara da saati soran @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ve ekibi saati sorma bahanesiyle saate baktırdıkları mağdurlardan zorla para aldılar. Kadıköy iskelesindeki saat kulesini ranta çeviren @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ve ekibinin milyonlarca lira vurgun yaptıkları öğrenilirken. @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 'ın ekibini de dolandırarak ortadan kaybolduğu belirlendi.