Tekil Mesaj gösterimi
Alt 29 Mart 2021, 13:50   #1
L_
~ Kekkei Genkai ~
L_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Turksohbet.Net Chanserv ve Gold Lideri MaquSa Röportajı

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]


L_ : Merhaba MaquSa öncelikle ircrehberi adına teklif ettiğim röportajı kabul ettiğin için teşekkür ederim . Nasılsınız iyi misiniz ?


MaquSa : Merhaba L_ rica ederim .Şükür iyiyim siz nasılsınız.

L_ : Teşekkür ederim MaquSa iyiyim hamdolsun.

L_ : Az çok herkes MaquSa nickini görmüştür sizi bilenler görenler vardır. Kendinizden bahseder misiniz ? Kimdir MaquSa ne iş yapar ?

MaquSa : Daim olsun L_ iyiliğiniz.

MaquSa : L_ evet bilenler vardır kesin (: Tabiki bahsedeyim.

L_ : tabi buyurun MaquSa

MaquSa : Adım Canan 1990 Doğumluyum ; Annem Adana ; Babam Aydın; Ben iki şehirliyim. Ama cok sevdiğim Annemin şehri Adana olduğu için Adanalıyım diyorum. Sebebler var Aydın şehrine bi kırğınlığım var (: Muhasebe bölümü okudum sadece aile şirketimizde 2 yıl yaptım mesleğimi kısa sürdü.Evdeyim çalışmıyorum boş vakitlerimi sanalda sevdiklerimle geçiriyorum.Ve hayatımdan memnunum.

L_ : Nasıl rahat ediyorsanız o şekilde yaşamanız güzel sevgili MaquSa .

L_ : Ircrehberi adına memnun olduk

MaquSa : L_ her zaman derim.Kendini bildikten sonra seni hayatta üzene izin Vermezsin üzenlere engel Olmayı da bilirsin.

L_ > Anladım sevgili MaquSa en güzeli . Peki sanala ne zaman nerde başladınız ? Nasıl bir başlangıcınız var ? Herkes gibi sizinde bir şekilde buralara gelip belirli yerlerde görev aldığınızı biliyorum ? Nasıl başladınız Sanal ortamına ? Biraz bahsedermisiniz ?

MaquSa : L_ bende bana bu güzel röportaj da yer verdiğin için teşekkür ediyorum .

L_ : Rica ederim sevgili MaquSa her zaman herkesin başımızın üstünde yeri vardır .

MaquSa : Yaklaşık 5 yıl oldu sanalda.Sanala ilk radyo dinlemekle başladım.İyi bir dinleyiciyken bianda sanalda buldum beni.İlk sunucumda Şuan yine yanımda olan sevgili arkadaşım değerli dostum ToLGaa ile tanışarak buralara kadar geldim. İyiki tanıdım dediğim bu sanal ortamda ilk insan kendisi.Daha sonra yolumuzu ilk sunucudan ayırıp başka bi sunucuda güzel bi bağla buraya kadar taşıdık.Şuan bulunduğum sunucum #Turksohbet ailem gibi oldu kalıcı olarak ve ayrılmama

L_ : Peki Türksohbet de göreviniz nedir ?

MaquSa : #Turksohbet de görevim ; #Turksohbet founderi ,#Gold yetkilisi (founder) #Chanser departmanında bulunuyorum.

L_ : Başarılar dilerim epey bir sorumluluğunuz varmış :)

MaquSa : L_ teşekkür ediyorum. Severek yapıyorum sorumluluğumu memnunum. (:

L_ : Başarılar dilerim sevgili MaquSa :) Chanserv olarak neler yapıyorsunuz ? Çok sorunlar meydana geliyor mu ? Bildiğimiz üzere Turksohbet @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] sayesinde hatrı sayılır sunucular arasında . Bu konuda görüşleriniz nelerdir ?

MaquSa : #ChanServ olarak sorun olursa çözüyoruz. Şükür çok büyük sorunlarımız olmuyor.Halledebilecek sorunlar oluyor.Üst yönetime gerek kalmadan çözüyoruz sorunu.Genelde ikaz edilmesi gereken olursa #ChanServ alıyoruz.Orda sorunu gideriyoruz.

L_ : Anladım sevgili MaquSa pek sorun olmuyorsa ne güzel . Peki Gold olarak alımlarınızda kriteriniz nelerdir? Sunucuda sales departmanı mevcut . Sales üstünden mi alıyorsunuz? Yoksa farklı kriterler de var mı ?

MaquSa : #Turksohbet denilince zaten akla gelen gerek emekleriyle olsun gerek bizlere gösterdiği sevgisiyle olsun aile ortamı olmasına neden olan kişi sevgili ; @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] teşekkür ediyorum sizin aracılığınızla başarılarının devamını diliyorum.

MaquSa : #Gold alımlarda kriter ilk sunucumuza destek daha sonra online olması gerekiyor.Bunlara özen gösterip ekleme yapyorum #Gold departmanına.Evet #Sales departmanımız var.Ama biz #Gold dediğim gibi alıyoruz. @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] da fikriyle böyle daha mantıklı bize #Sales üzerinden değil sunucuya katkısı olursa daha makbül diye düşünüyorum.

L_ : Gerçekten güzel bir düşünce olmuş . Tebrik ederim . Maddiyattan önce insanlığa verilen bir değer bu. Zaten Turksohbet den bu beklenir .

MaquSa : Teşekkür ediyorum L_ aynen öyle (:

L_ : Gelelim Turksohbet founderliğine . Nasıl gidiyor kanal ? Kanalın akışı Sop ve Op lar herşey yolunda mı ? Gördüğüm kadarı ile gayet akıcı bir kanal . Görüşleriniz nelerdir ?

L_ : Rica ederim sevgili MaquSa

MaquSa : #Turksohbet founderi olmak büyük bi sorumluluk L_ herşey yolunda aop ve sop eklemeler olsun sohbet akışımız olsun gayet iyi yerdeyiz her zaman olduğu gibi #Turksohbet zaten iyi yerlerde yönetimdeki arkadaşlarımla ve. #turksohbet de bulunan sop ve aop larımızın desteğiyle daha iyiye diyorum.Başarılarımızın devamını diliyorum.

L_ : İnşallah daha iyi yerlere gelirsiniz sevgili MaquSa

MaquSa : İnşallah sevgili L_ teşekkür ediyorum.

L_ : Sunucuda bir çok değerli insan var ayrıca her biri sayesinde daha iyi yerlere geleceğine inanıyorum . Pekala son olarak sunucu ile ilgili bir soru yöneltirsem size .. Sunucuda hiyerarşik sistemden bahsetmeniz mümkün mü ? Gayet disiplinli bir sunucu olarak görüyoruz ki hala da öyle . Bahsedermisiniz biraz ?

MaquSa : Tabii herbiri çok değerli sunucumuzda bulunan arkadaşlarım görevlerini hakkıyla ve severek yerine getiriyorlar bunun herkes farkında #Turksohbet de En önemli konu birlik beraberlik aile ortamı var .Bu zaten sıcaklığı yansıtan sizlere sevgili L_ biz insanlara bu samimiyetimizi hissetirebiliyorsak ne mutlu bizlere diyorum.Disiplin konusuna gelince sunucu sahibimiz sevgili @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] sayesinde onun düzeni ile kararlı adımlarıyla sunucu böyle güzel hatırlana

L_ : Ne güzel . İnsallah daha iyi yerlere gelirsiniz MaquSa

L_ : Bu IRC ortamları son zamanlarda epey düşüş yaşadı. Bunun hakkındaki görüşleriniz nelerdir? IRC bitiyor mu ?

MaquSa : Bence IRC bitmez şu an içinde bulunduğumuz pandemi süreci insanlar kafası çok karışık iş için olsun yada ailevi sorunlar biraz etkiliyor diye düşünüyorum. Ama alışkanlık var belli bi aradan sonra zaten dönülüyor bitmez. Diyorum ben sevgili L_ (:

L_ : Peki sevgili MaquSa teşekkür ederiz görüşleriniz için . Hep sanaldan bahsettik . Biraz da reel e dair bişeyler soralım uygun görürseniz ?

MaquSa : Rica ederim. Tabi sorun L_ bekliyorum sorunuzu.)

L_ : Sanal dışında neler yapıyorsunuz ? Hobileriniz varmı ?

MaquSa : Sanal dışında hmm tabi. Var mesela yemek yapmak çok seviyorum: ) Spor yapmak, kitap okumak gibi hobilerim var.

L_ : En güzel hangi yemeği yapıyorsunuz :)

MaquSa : Karnıyarık Ve Pirinç pilavı :)

L_ : Elinize sağlık sevgili MaquSa :) Yemek yapmak ayrı bir sanat tabii . Reel hayatınızda da başarılar dileriz

MaquSa : Sevgili L_ tarifi de sorar mısınız diye beklemiyor değilim : )

MaquSa : Afiyet olsun demek kısmet olur belki : ) Teşekkür ediyorum L_

L_ : eheheh :) Onu siz bir ara forumda paylaşırsınız sevgili MaquSa mutlaka bekliyorum. Bilmeyenler öğrensin :)

MaquSa : Tabii seve seve paylaşırım #İrcrehberin de MaquSa usulü Karnıyarık ve pirinç pilavı diye (:

L_ : Teşekkür ederim :)

L_ : Gelelim Ircrehberine kurulduğumuz zamandan beri @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] bize destek veriyor sağolsun hep yanımızda oldu . Forum hakkındaki görüşleriniz nelerdir sevgili MaquSa ?

MaquSa : Sevgili L_ ben #İrcrehberi forum hakkında düşüncem ise sunucunun kalbi olarak görüyorum.Desteği olsun; emeği olsun sizleri hep takdir ediyorum. Başarılarınızın devamını diliyorum.

L_ : Teşekkür ediyorum sevgili MaquSa . Değerli vaktinizi ayırdığınız için teşekkür ederim . Eklemek istediğiniz bişey varmı peki

MaquSa : Rica ediyorum Bende teşekkür ediyorum güzel röportaj için emeğine sağlık L_ sana başta olmak üzere #İrcrehberi ailesine başarılar diliyorum daha iyiye diyorum.Allaha emenat olun herşey gönlünüzce olsun...

L_ : Teşekkür ederim kendim ve ircrehberi adına MaquSa Başarılarınızın devamını dilerim .

MaquSa : Teşekkür ediyorum.
________________

Sayonaraaa..