Tekil Mesaj gösterimi
Alt 29 Mart 2021, 02:04   #22
DUHAN
illegal
DUHAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Bugün nasıl geçti sahi? Kimler üzdü seni bugün? Kimlerden beklediğin cümleleri duyamadın ve bir hayal kırıklığı daha eklendi hüzün koleksiyonuna? Bugün kimlere söyleyeceğin seviyorum cümlelerinden gururun yüzünden vazgeçtin ve kimler istemediğin halde seni sevmeye devam etti?
Bugün birinin gülümseme sebebi olabildin mi? Veya gerçekten mutlu olmaya ihtiyacı olan birinin mutluluk sebebi?
En son ne zaman bisiklete bindin mesela? En son ne zaman sadece sen istediğin için ama sadece sen, kalkıp gittin bir yerlere kimseye ses etmeden? Yalnızlığınla ne zaman konuştun en son?
Kendi kendine kurduğun cümlelerin için bugün kimler yürü git işine bakışları attı sana? Ve bugün kimleri görmezden gelecek kadar bitiktin?
Boğazında düğümlenmiş cümlelerin var mı hâlâ? Yüreğinde kimsenin bilmediği bir aşk belki?
Bugün mutlu olmak için kaç sebebi göz ardı ettin çünkü tıpkı dün ve öncekiler gibi mutluluğun sözlük anlamını unutmuştun, geldi mi tanınamayacak durumdaydın değil mi? Belki mutlu olabileceğine dahi inanamayacak kadar büyük kayıplar verdi yüreğin.
Bugün senden çok daha kötü durumda olan kaç insanın gözlerinden kaçırdın gözlerini kendi mutsuzluğuna olan odaklılığını kaybetmemek için? Bugün kimlerin belkisi kimlerin iyi ki ile başlayan cümlesi oldun?
Ve bu gece.. yastığa başını koyduğunda ne hissedeceksin bugün için? Mutluluk mu... hüzün mü... yarına duyduğun beklenti mi... hayal kırıklığı mı?

Sahi, bugün bugünü hak etmek için ne yaptın?

________________

''seni kurşuna dizmekle boynunu öpmek arasında gidip geliyorum..''