Tekil Mesaj gösterimi
Alt 26 Mart 2021, 00:23   #123
coLder Ayın Yıldızı
84d k!d 50(0
coLder - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Alıntı:
SLyther Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Forum içerisinde bellirli bir mesaj ve posttan sonra otomatik olarak verilen bir üye rütbesidir üzgünüm kayıtlı üye'ye geri çekme gibi bir uygulamaya sistemde izin vermez iyi forumlar.
22 Mart 2021 Saat 22:29 belirli tarih ve saat itibariyle şikayetleriniz postunda olup bir durum hakkında yorumda bulunup Halfop % Ken, bulunduktan sonra Aop@ olması ve şu söylemekte olduğun yazın
^
Forum içerisinde bellirli bir mesaj ve posttan sonra otomatik olarak verilen bir üye rütbesidir üzgünüm kayıtlı üye'ye geri çekme gibi bir uygulamaya sistemde izin vermez iyi forumlar.
---------------------------------------------------------------------
duymak istenilen bir cevap ta değil benden yana ama dediğin gibi olsun sorun etmiyorum sadece açıklama gereği duyuyorum burda kendime dogru olan neyse onu yapmışım dır davranış da sergilemişim dir.



Burda forum genelinde bulunan başlık veyatta konu kısmına gelip herkes yorum yapmakta dır saniyesi saniyesine bilemedin 1 dakika içerisinde herkes yorumda olup ve konu açılıyor öyle değilmi şu söylediklerim de kimse fLood yapamıyor da ama ben fLood yapıyorum gelip özelden beni uyarıyorsun söylermisin o kadar çok kişi işlem yapıp forum da nasıl bunu başara biliyorum ayrıca bunu bir kişiyle paylaştım forumla sıkı pıkı alakalı olan bir kişiyle böyle bir şey varmı diye malesef yokmuş alla alla dedim @SLyter kullandığınız programlar botlar o kadar elverişliyle sorunları çözmekte olsun fLood sorunu da olmamalı dır.


banlaya da bilirsiniz benim için hiç sorun değil ama doğru olan neyse onu yapın davranış serğileyin.

________________

İɴꜱᴀɴʟᴀʀ ʏᴜ̈ᴋꜱᴇᴋ ᴍᴇᴠᴋɪʟᴇʀᴇ ᴜʟᴀꜱ̧ᴛıᴋᴄ̧ᴀ ᴛᴀɴʀıʟᴀꜱ̧ᴛıᴋʟᴀʀıɴı ᴢᴀɴɴᴇᴅᴇʀʟᴇʀ ᴅᴜ̈ꜱ̧ᴛᴜ̈ᴋʟᴇʀɪ ᴢᴀᴍᴀɴ ɪɴꜱᴀɴʟıᴋʟᴀʀıɴıɴ ᴅᴀ ᴇʟᴅᴇɴ ɢɪᴛᴛɪɢ̆ɪɴɪ ɢᴏ̈ʀᴜ̈ʀʟᴇʀ..