Alıntı:
Siyahizm Nickli Üyeden Alıntı
Ligde en çok kollanan takımın teknik direktörü olup da bu kadar ağlayan bir adam yoktur dünyada. |
bana da sorsan ligde en çok kollanan takım fenerbahçe, en çok ağlayanda fenerbahçe. Ama nedense en çok ceza iyende TERİM. sadece bu iki maçlık ceza için demiyorum. 5 maç ceza, 10 maç ceza, 4 maç ceza. Sene başından beri bu kaçıncı ceza sayamadım..
Hadi tamam TERİM ağlıyor diyelim maç sonlarında, daha beter ağlayıp zırlamaları Sergen YALÇIN'da yaptı, Erol BULUT'da, hangisi ceza yedi.
TERİM kendi ağzıyla dedi ''diğer takım teknik direktörleri daha beter konuşmalar yapıyor maç sonlarında onlar ceza almıyor ben bir kelime kullanınca ceza alıyorum. ''
Madem dürüstsün o zaman hak verdin mi adamın bu cümlesine onu söyle. Tabi sen onu da inkar edersin.
Yaw senin başkanın Ali KOÇ Tribünde taraftarların üstüne atladı da ceza mı yedi? Bir sürü küfür videosu yolladı GALATASARAY sizin evinizde ki maçta atılan. Dosyası bile açılmadı. Hala kollama diyorsun..
Geçen sene fenerbahçe kollanmasaydı küme düşecekti. Bunları gözün görmüyor sanırım. Federasyonla gizli gizli toplantılarda yer alan GALATASARAY yönetimi değildi.
Avrupa felan diyorsun 10 yıldır avrupa'ya gidemiyorsun.. Şampiyon olunda gidin bakalım önümüzde ki sene ne yapacaksınız..
Neyse kim ne derse desin.. TERİM olduğu sürece GALATASARAY vardır. Olmadığı zamanıda gördük, 4 yılda 7 teknik direktör değiştirdik. TERİM geldi 2 sene üst üste şampiyon olduk. Geçen sene üstümüze oyunlar oynanmasaydı yine şampiyon olacaktık.