Tekil Mesaj gösterimi
Alt 24 Mart 2021, 22:16   #1
Han
Han - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Sohbet Odaları Çocuklar ve Gençler için güvenli midir?

Bir kullanıcı başka bir web sitesine veya görüntülü sohbete harici bir bağlantı gönderdiğinde tehlike görünme eğilimindedir​
Sohbet odaları çocuklar için korkutucu olabilir ve potansiyel olarak tehlikeli durumlara yol açabilir, ancak uzmanlar bunların bilgi paylaşım sosyal medya platformları kadar tehdit edici olmadığını söylüyor .

Sohbet odaları, bir metin grubu sohbetine benzer şekilde, yabancılara grup "odalarında" konuşmak için bir yer sunan çevrimiçi platformlardır, ancak çoğu kullanıcı anonimdir.

Anonim özellik, çocuklar için korkutucu olabilen şeydir çünkü konuştukları diğer kullanıcıların kimliğini gizler; aynı zamanda çocukların özel kalması için anonim özellik gereklidir .

Çocuklara yönelik chat ve oyun web sitesi Kidzworld.com'un başkan yardımcısı James Achilles, gençlere ve çocuklara yönelik olduğu iddia edilen diğer sohbet odası web siteleri hakkında “Kim olduğunuzu iddia edebilirsiniz” dedi. Kidzworld'deki faaliyetin, koronavirüs salgının çocukları okuldan evde kalmaya zorladığından beri arttığını söyledi.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Konu Han tarafından (24 Mart 2021 Saat 23:46 ) değiştirilmiştir..