Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22 Mart 2021, 23:38   #118
coLder Ayın Yıldızı
84d k!d 50(0
coLder - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Alıntı:
L_ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster



Kullanıcı isminiz ıce|cube
Terkeden L_
Tarih 15 Eylül 2020, 23:04
Süresi Dolmuş ceza (20 Puanlar(s)) Gereksiz başlık silmek
Süresi Doldu 16 Eylül 2020, 23:20

Görevli olduğunuz yerden gereksiz başlıklar silinmiş bu vesile ile ceza puanı eklemiştim. Aylar önce ... Sürenin sonuna gelmiş size mesaj yolu ile sistem tarafından bildirilmiş. Abartılacak bişey değil . Bu ve bunun gibi sanal platform da en son kendini beğenecek kişi bile olmayan birinden irc rehberi adına cevap aldınız . İyi forumlar dilerim .


forum genelinde editor yazım tarzında yazma ve kendı tarafımda paylaşımlar yapmakta olduğum bir sunucu sahibi tarafından onaylanmış burda paylaşım yapabilirsin konusunda söylem aldım ve bende sunucu başlık altından paylaşım yapmakta oluyordum editör sorumlusu sağolsun özelden bana editörlük verelim sana şeklinde davranış sergiledi teşekkürlerimi sunup bende bunu kabul etmedim, zorunlu değil tabi bunu kabul etmek öyle değilmi.
(daha sonra konularımın bir kısmı taşındı mekale Bölümune ) yanlışsa düzeltilebilir (.).
sağolsun ısrarı üzerine bu taşıma işlemini kabul ettim var sayalım :)
zaten konu açılım yaptığımda bunu ben yazdım veyatta yazmadığım durum altına alıntı olarak yazarım ve yazmadıysam alıntı değildir zaten.
bi zaman sonra paylaşımlarımın altına bir kısmına (ALINTI) olarak yazılımlar vardı bununla karşılaştım bunu yapmak yerine özelden ya senin şu durumların alıntı neden alıntı yazmadın veyatta alıntıysa kopyasını o durumun altına cevap kısmına paylaşımda bulunup yanlış hareketimi düzeltebilirsin sorumlu öyle degilmi duzeltmesi gerekir bende bunu hoş karşılarım elbette hatta özürlerimi eksiklik göstermem yanlış da anlamam yanlış gösterimi düzeltmekten hiç bir zaman kaçma gibi davranışlar sergilemedim hayatı yaşamda da olsun. ama habersizce o davranışı göstermekte bir yanlış tır. Adil davranılması gerektiğini bilinmesi lazım özetle kaldırış sebebim bu yüzden dir ve silmem.velhasıl sorun yok orda oluşumdan neden orda oluşumu cevapladıgınız için teşekkür keyifli ve hoşça forumlar

________________

İɴꜱᴀɴʟᴀʀ ʏᴜ̈ᴋꜱᴇᴋ ᴍᴇᴠᴋɪʟᴇʀᴇ ᴜʟᴀꜱ̧ᴛıᴋᴄ̧ᴀ ᴛᴀɴʀıʟᴀꜱ̧ᴛıᴋʟᴀʀıɴı ᴢᴀɴɴᴇᴅᴇʀʟᴇʀ ᴅᴜ̈ꜱ̧ᴛᴜ̈ᴋʟᴇʀɪ ᴢᴀᴍᴀɴ ɪɴꜱᴀɴʟıᴋʟᴀʀıɴıɴ ᴅᴀ ᴇʟᴅᴇɴ ɢɪᴛᴛɪɢ̆ɪɴɪ ɢᴏ̈ʀᴜ̈ʀʟᴇʀ..