Tekil Mesaj gösterimi
Alt 19 Mart 2021, 17:04   #11
Ocean
Ocean - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
YouLosT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
ozaman sana tek yonlu bilet venezuela bana Turkiye
ben kendimde yurtdisinda yasadigim icin tercihim turkiye birakta buna ben karar vereyim he ))
Kiymetini bilmek lazim yasayan anlar yasamayanin hosuna gider mis
hanımefendi ben 10 yıl yurt dışında yaşadım, 20 ülke gezdim, bana anlatmayın .)) gayet iyi biliyorum, dışarıdan muhafazakar imajı sergileyen, türkiye'de yaşamadığı halde türkiye'nin çok iyi durumda olduğunu söyleyen, o zaman türkiye'ye gelsene kardeşim dediğinde "yok kalsın, burası iyi" diyerek cevap veren, avrupa'da demokrat partiye oy veren, kendi ülkesindeki demokratlara ise küfür eden insanlar gurbetçiler. tek adam rejimini savunan gurbetçiler. sen böylesin demiyorum çoğu böyle.

bütün ülkelerin pasaportlarında "bu pasaportun sahibi ilgili ülkenin korumasi altındadır" yazar,
türk pasaportunda ise : "bu pasaport türk devletine aittir bulanın en yakın elçiliğe getirmesi..." yazar. şu sözden bile çok büyük bir anlam çıkartılabilir. zaten venezuela olma yolunda ilerliyoruz, oraya gitmeye hiç gerek yok.

Kalabalıkta karşılaştılar. Sakin denizde yılgın ilerleyen gemiler gibi, yürüyen insanların arasında. Yan yana geldiklerinde gözler birleşti, zaman durdu. Sonra geçip gittiler, ardından uyandı. Zaman hâlâ duruyordu...