Tekil Mesaj gösterimi
Alt 19 Mart 2021, 01:21   #9
Security-Bot
Security-Bot - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Alıntı:
CaRaMeL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Bide Koronaya ilaç cıkardılar millette korunmak için onu oluyo ama faydası yok bence o aşıların

faydası olsadı vali olmuş aşıyı ve şuan korona lakin bide 2. dozunu olcakmış
Aşıyla alakalı bilinen en büyük yanlışlardan biri bu. Aşı koronaya karşı antikor üretilmesine yardımcı oluyor. Yani değil 2 2 milyon doz da aşı olsanız korona olmayacaksınız kanısı yanlış.

Mesela şöyle düşünün bebeklere kızamık , su çiçeği vs vs için aşılama yapılıyor. Bebekler bu hastalığı geçiriyor. Ama ağır geçirmiyor. Ve ya bizler grip aşısı oluyoruz grip oluyoruz ama hafif atlatıyoruz.

Korona aşısının da olayı bu. Evet korona virüsü kapmamız engellenmiyor ama hastalığın ölüm olasılığını düşürüyor. Bu dünya üzerindeki tüm aşılarda olan şey. Biri size bu aşı koronayı tamamen engelleyecek derse inanmayın. Hatta hangi hastalık için bunu derlerse desinler inanmayın. Aşılar virüsle savaşı kolaylaştırır. Hastalıkları engellemezler. Bu biraz da basın organlarının ve bilim kurulu üyesi olduğunu söyleyen sözde uzmanların insanları yanlış yönlendirmesinden başka bir şey değil. Zaten bir işin uzmanı ortaya çıkıyorsa önlem almak yerine korkutma yolunu seçiyor.

Tıpkı her depremden sonra ortaya çıkan deprem uzmanları gibi. Depremden korkut ama önlem konusunda hiçbir şey söyleme. İstanbul yıkılacak 10 şiddetinde deprem olacak 10 milyon insan ölecek. Ee arkadaş halkı paniğe sevk etme bilinçlendir ki ölüm sayısı azalsın.

Yani sizde çevrenize şunu söyleyin. Bu hastalık bu virüs her zaman olacak. Tıpkı 15 sene önceki domuz gribi gibi o dönem herkes birbirinden kaçıyordu.Şimdi gidiyor doktora domuz gribi olmuşum diyor hayatına devam ediyor.

Bu virüste böyle olacak. Aşı hastalığı önlemeyecek ölümleri en aza indirecek bir aracıdır.