Tekil Mesaj gösterimi
Alt 15 Mart 2021, 21:44   #10
eLfida
Ponçik Hanım
eLfida - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Eee zeki Müren de bizi görecek mi?

Bu nedir.? Yok gerizekalı genel Bi kavram. Yok dedim diye silindi. Yok diyemezsiniz. Yok derim. Konunun dışına o kadar çıkılmış ve gereksiz tartışma olmuş ki. Okurken yüzümü buruşturdum. Allah'tan @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] ve @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] var da renk katmış ;d

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] bey. Niye gerizekalı diyorsunuz efendim? Hakarete giriyor genelde olsa. Saygınızı elden bırakmayın rica ediyorum.

Fitre sadece RAMAZAN ayında veriliyor. Kafamıza göre bir zamanda veremeyiz. O hayıra, sadakaya giriyor. Diyanet 28 belirlemişse vardır bildiği. Bu dünyada herkesin maaşı iyi değil. Ben verebilirim bekarım. Ama aynı maaşı alan bir hanım çocuğuna, evine, okuluna bakmak zorunda kalıyor. O fiyat 28 yerine 50 olsa belki zorlayacak? Bence bu miktar konusuna çok takılmamak gerekiyor.

28 ₺ her işçi sınıfı verebilir diye düşünüyorum. İstisnalar hariç. Gücü yetenler fazlasını versin az buluyorsa eğer.

Zenginler mesela @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] 1000 verebilir