Alıntı:
ZeyNa Nickli Üyeden Alıntı
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]
bey, cevap vermemek için çok mücadele ettim kendimle ama sanırım artık yazmam gerekli.
1.si report edilme nedeniniz konunun içindeki ''gerizekalı'' kelimesinden dolayıdır. Reportu uygulamakta benim görevim. Konunuz kaldırılmış gibi feryat figan etmek yakışmıyor.
2.si karikatür başından beri yasak, telifler nedeniyle. Sizle alakası yok ama buna da yorumunuz olmuş. Cevaplamak istedim.
3.sü hak hukuk bilmez vs vs sözlerle beni yermişsiniz 1 sene sonra buralarda olursanız diplomamla birlikte hukukçunun kim olduğunu size gösterebilirim.
4.sü ise 28 Tl minimum tutardır. İnançlarınız çok sağlam ya, bütçeniz yetiyorsa siz 500 TL verin günlük.
ikili polemiğe girmek istemediğimden size ilk ve son yorumumdur. Keyifli forumlar. |
sen beni seneye gör diplomamı alacağım hukukçu olacağım, cübbemi takacağım, adliyelerde fink atacağım bla bla bla. (bu yorumu çocuktan al haberi programına çıkan çocuklar yapardı ancak) "gerizekalı" genel bir anlamdır, bireye karşı edilmediği sürece hakaret anlamını taşımaz. "sen çok gerizekalısın" demek ile "bazı insanlar çok gerizekalı" demek arasındaki farkı idrak edemeyen bir hukukçu mu olurmuş ?
karikatür kısmına gelince, benim keyfimin ve paşa gönlümün istediği gibi yorum yaparım, benimle alakası olsun veya olmasın sizi zerre kadar alakadar etmez, edemez. burada açılan her başlığın yapılan her yorumun altına suç teşkil etmediği müddetçe istediğim yorumu yapmakta özgürüm.
aynı şekilde siz de beni paşa gönlünce banlamaya özgürsünüz, neden beni banladınız diyemem anlıyor musunuz hanımefendi, çünkü burası hak veya hukuk aranacak bir mecra değil. birilerinin tapulu malı, atar da tutar da, satarda.
gelelim diyanetin belirlediği 28 tl konusuna, minimum rakam olduğunu istersek üzerini verebileceğimizi ben gerçekten bilmiyordum sizden öğrendim beni aydınlattığınız için çok teşekkür ederim. siz daha konuyu idrak edememişsiniz ki hanımefendi iş ona kaldıysa fitre vermek için yardımda bulunmak için ramazan ayını da beklemek zorunda değiliz. herhangi bir zamanda yapabiliriz. o halde bu konu hakkında fikir beyanında bulunmanın da bir anlamı yok.
resmi bir kurum minimum değer bu diyorsa bu tutarla doyarsınız, daha çok verirlerse daha çok doyarsınız demek anlamına geliyor. günde iki öğün yesen 14 tl'e tekabül ediyor demek. ben de buna inanmak için gerizekalı olmak lazım dedim ve bu silinmeyi gerektirecek bir yorum değildir. daha fazlasını da verebilirsiniz gibi şeyler zırvalamayın lütfen.