Tekil Mesaj gösterimi
Alt 15 Mart 2021, 18:28   #6
ZeyNa
ZeyNa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] bey, cevap vermemek için çok mücadele ettim kendimle ama sanırım artık yazmam gerekli.
1.si report edilme nedeniniz konunun içindeki ''gerizekalı'' kelimesinden dolayıdır. Reportu uygulamakta benim görevim. Konunuz kaldırılmış gibi feryat figan etmek yakışmıyor.
2.si karikatür başından beri yasak, telifler nedeniyle. Sizle alakası yok ama buna da yorumunuz olmuş. Cevaplamak istedim.
3.sü hak hukuk bilmez vs vs sözlerle beni yermişsiniz 1 sene sonra buralarda olursanız diplomamla birlikte hukukçunun kim olduğunu size gösterebilirim.
4.sü ise 28 Tl minimum tutardır. İnançlarınız çok sağlam ya, bütçeniz yetiyorsa siz 500 TL verin günlük.
ikili polemiğe girmek istemediğimden size ilk ve son yorumumdur. Keyifli forumlar.