Alıntı:
velevki Nickli Üyeden Alıntı
Ziyadesiyle abartıldığı kanaatindeyim.İnsanlar virüsten değil fakat endişe ve korkudan hasta olacaklar! yaşam kalitesini düşürmekte cabasi.
Altından ne çıkacağını tahayyül edemiyorum.
Ömrüne bereket, gecene huzur yağsın.. |
Evet, bazılarımız bu virüsün sebep olduğu hastalıktan öleceğiz ama hepimiz değil. Ölüm korkusuyla, anksiyeteyle yaşanmaz ki ya hu.
İntihar sayısını azaltmak için terapiye gitmiyoruz, diyabeti azaltmak için sağlıklı ve dengeli beslenmiyoruz. Kalp hastalığı için zaten her gün egzersiz yapmıyoruz. Bir ellerimizi yıkayıp, yüzümüzü gözümüzü ellememek, insanlarla aramıza biraz mesafe koymak zorunluluğu mu bizi çıldırttı anlamıyorum.
Çeşit çeşit komplo teorileri üretilmesi de cabası. Oysa bu “hepimiz öleceğiz!” Paniğinin ve benzerlerinin 2003’den beri o kadar çok örneği var ki... İçime fenalık geldi vallahi.
Alıntı:
Joe Nickli Üyeden Alıntı
Arkadaşlar normal Gripten farkı yok sadece dikkat etmemiz lazım bol bol vucudumuzun D vitamini Alması lazım Hayırlısı ile bu Sorundan rahatlıkla kurtulacagız.:cici: |
Normal gripten farkı yok diyerek insanların endişelerini küçümsemek istemiyorum sevgili Joe. Lakin haklısınız, normal gripten bile her sezon 650,000 kişi ölüyorken bu kadar panik fazla. Bu da geçecek...