Tekil Mesaj gösterimi
Alt 14 Mart 2021, 14:31   #1
aLeyna
RakipsizSohbet.Com
aLeyna - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart La Vie eSt BeLLe // Hayat GuzeLdir.


Zaman cok cabuk geciyor, her seyin pamuk ipLigine bagLi oLdugunun farkina varaLim ve umudumuzu hep diri tutaLim.

Acisi iLe, tatLisi iLe, iyisi iLe, kotusu iLe, huznu iLe, mutLuLugu iLe omrumuz geLip gecior, oLumLu veyahut oLumsuz yasadikLarimizda geride kaLdi.

Dogdugumuz andan öLene kadar hayatimiz surekLi bi yoLcuLuktur, manzara degisir, insanLar degisir, ihtiyacLar degisir, durum degisir, ruh haLi degisir, ayni bi
tren gibi hep iLeri gider.

OLayLara buyuk pencereden bakmaLiyiz yani yasadikLarimizdan ders aLmaLiyiz, gecmisteki kayipLarimizdan aLdigimiz dersLer geLecekteki kazancLarimizin temeLini
oLusturmaLi.

HerkescikLeri sapkasini onune koymaya davet ediyorum cunku biz sapkamizi onumuze kendi istegimiz iLe koymaz isek yasam bir sekiLde bizim onumuze koyacak.

Dunya denen sahnede oynuyoruz korebe, oyuncuLar ne biLsin yarinLar neye gebe.

Simdi ben yasama ne verdim demenin beLki de tam zamani, bazen herseyi akisina birakmak gerekir su akip yoLunu buLsun diye.


Sunu asLa unutmayaLim, hayatin surekLi surekLi sinav oLdugunu, hic biseyin sebepsiz ve hikmetsiz oLmadigini, nasipten ote yoL oLmadigini.

Necip FaziL Kisakurek nede guzeL soLemis: "FazLa ciddiye aLmayin bu hayati gencLer, nasiLsa icinden sag cikamayacaksiniz.” (Mekani Cennet oLsun)


Hayat bizLerden goturucegi kadar goturdu veyahut kazandirdi, aLLah hepimize sagLik, huzur, mutLuLuk versin. Kendisine Layik kuL oLmamizi nasip etsin, her iki
cihanda kurtuLanLardan eyLesin. (Amin)


La Vie eSt BeLLe // Hayat GuzeLdir.
________________