13 Mart 2021, 21:44
|
#5 |
| | | İçeriği Görebilmeniz için Üye olmalı / Giriş Yapmalısınız..! | | Alıntı: Sena Nickli Üyeden Alıntı
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]
canim basarilarin daim olsun ve hep mutlu ol ins.
her zaman denk gelemesek de denk geldigimizde
herzaman samimiyetini sicakligini hissettiriyorsun
sevgiyle saglikla kalman dileğiyle  | @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]
cım teşekkür ediyorum denk gelemesek de kalbimiz bir. Alıntı: Aze Nickli Üyeden Alıntı
| Teşekkür ediyorum @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] Alıntı: Ecem Nickli Üyeden Alıntı
| Teşekkür ederim @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]
cim Alıntı: oMeN Nickli Üyeden Alıntı
| Her şeyim, sende iyi ki varsın. Alıntı: INFLaMeS Nickli Üyeden Alıntı
| Teşekkür ediyorum @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] Alıntı: PufS Nickli Üyeden Alıntı
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]
adı üstünde bal hatunum  birsürü sey sayabilirim onun hakkında ama bana kalsın  seni seviyorum güzelim hep aynı kal  | Ahh eskimeyen arkadaşım güzel düşüncelerin için sağolasın. Alıntı: ZeyNa Nickli Üyeden Alıntı
Kendi halinde biri, oldukça ağırbaşlı. Güzel bir kalbi var.
Büyük emekler vererek güzel işler çıkarıyor.
Öğretmeyi çok seviyor. Yardıma ihtiyaç duyduğunuzda sonuna kadar yanınızda olabiliyor.
Hayat karşına her zaman iyi insanlar çıkarsın She  | @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]
cım teşekkür ediyorum güzel ve nazik düşüncelerin için sağolasın. Alıntı: qöLge Nickli Üyeden Alıntı
Başarı ve mutluluklar dilerim. Çok tanımasam da sağlam bir kişiliği olduğunu düşünüyorum. | Teşekkür ediyorum güzel düşünceniz için @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] Alıntı: BLueMooN Nickli Üyeden Alıntı
Paşamın gönlüne girdiğinden 10 numara bir insandır diye tahmin ediyorım. Kendisi çok çalışkandır, maşallah nazar değmesin. | Teşekkür ediyorum, güzel düşünceleriniz için @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]
sizinde paşanızın gönlünde değerli bir yeriniz. |
|
| |