Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07 Mart 2021, 13:50   #12
Pupilla
Pupilla - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart


Alıntı:
SLyther Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Ne yazık'ki ADALET bu ülkede kadına verilen bir isim eğer ki sosyal medyada özellikle twitterde gündem olmasa idi şuan tutuklu bile değildi bu omurgasız ve en can alıcı paylaşım ise. Dövülen o Annenin kardeşinden geldi.
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Sosyal medyadaki her şeye inanmamakta da fayda var. Millet gündem yaratma çabasında. Benim ablam öldüresiye dövülmüş olsa Twitterda ben twit atmakla mi uğraşırım Allah aşkına.
Böyle insanlar üstünden prim yapanları da Allah bildiği gibi yapsın iğrenç hepsi.

Olaya dönecek olursam en çok sinirlendigim noktalardan birisi de neden ad ve soyadının gizlenmiş olduğu İBRAHİM ZARAP denilen kansız köpek 5 yaşında kızı önünde annesini öldüresiye dövdü. Yüzünü kapatmaya da gerek yok! Utanmadan sıkılmadan bu şerefsizliği yapan adamın resmini gösterin ki yarın öbür gün o hapishaneden kurtulduğunda bile kimseye el kaldırabilecek cesarete sahip olamasın.
Kadının yüzünü tabi saklayın. Çünkü yaptığı şerefsizliğe rağmen İBRAHİM ZARAP denilen kansizi savunacak kadını tartaklayarak şikayetini geri aldırmaya çalışacak kansız insanlar vardır.
Ne hale geldik Allah sadece kadına değil hümanist bir insan olarak söylüyorum bir insana, bir hayvana bir canlıya bunu yaşatan herkesin belasını versin it sürüleri.

________________

"such a beautiful place...to be with friends. Dobby is happy to be with his friend...Harry Potter"

Konu Pupilla tarafından (07 Mart 2021 Saat 13:58 ) değiştirilmiştir..