Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03 Mart 2021, 08:40   #8178
Ocean
Ocean - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Alıntı:
Ceylan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Her ne kadar gece sancılı olsa da sessiz bir seramoni gibidir. Çayını demleyip bir manzara karşısında kafanda ki bütün kalabalıkları atıp söylemek istediğin ama sustugun yapmak istediğin ama vazgeçtiğin her ne var ise onları düşüneceksin. Sonra kendine diyeceksin ki insanlar koşuştururken ben hep yürümüşüm diyeceksin. Sonra ayakkabılarını giyip o varmak istediğin hedefe koşacaksın. Biliyorum yorucu ama değecek..
sadece hayata acelesi olanlar koşar hanımefendi ve benim hiçbir zaman hiçbir şeye acelem olmadı.zaten koşsam barcelona'da oynardım. kilolarım olsaydı bunu kesinlikle denerdim ama. ha bu arada yürüyerek kilo verdiğini sananlara da bir çift sözüm var, newton'ın hareket yasalarının 1. ve 3. maddesinin insan anatomisine çevirlmiş halini aktarıyorum size, nabzınızı ne kadar çok yükseltip düşürürseniz o kadar çok oksijen tüketirsiniz, ne kadar çok oksijen tüketirseniz o kadar çok kalori yakarsınız. ne kadar çok kalori yakarsanız o kadar çok yağ yakarsınız. o koca götünüzle 30 dakika yürüdüğünüzde bunların hiçbiri olmaz ! o yüzden ceylan hanımefendiciğimin de dediği gibi koşun hem belki hayallerinize kavuşursunuz hem de belki biraz kilo verirsiniz.

biz de seninle göksu parkında bisikletle iki tur atalım hanımefendi.

________________

Kalabalıkta karşılaştılar. Sakin denizde yılgın ilerleyen gemiler gibi, yürüyen insanların arasında. Yan yana geldiklerinde gözler birleşti, zaman durdu. Sonra geçip gittiler, ardından uyandı. Zaman hâlâ duruyordu...