Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01 Mart 2021, 00:49   #44
N3FR3T
N3FR3T - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Alıntı:
ReisELLa Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Sevgili Trendsohbet ailem ve İrcrehberi ailemiz,
Son bir haftadır "Çok güzel ekibin var çok güzel ortamınız var hepiniz aile gibisiniz" şeklinde aldığım güzel yorumlar sebebiyle bu konuyu açıp sizlerle paylaşmak istedim.
Yol arkadaşlarım hepsi birbirinden güzel özel insanlar o yüzden de bu başarı benim değil onlarındır.


Sevgili Trendsohbet ailem

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ve ismini sayamadığım forumda kayıtlı olmayan arkadaşlarım canla başla saygıyla sevgiyle çok büyük emekler verdiniz. Hakkınız ödenmez Hepinize kendim ve Trendsohbet üst yönetim olarak teşekkür ediyorum.

Sevgili İrcrehberi ailemiz

Başta @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] (perde arkasındaki kahramanımız) ve adını sayamadığım bize gönülden yürekten destek veren tüm arkadaşlara teşekkürü bir borç bilirim.
Trendsohbet ve İrcrehberi ailesi bir bütün olduk.
Birlikte daha güzel başarılara imza atmak dileğiyle..


[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
sevgili @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] o kadar güzel özetlemişssin ki bizleri eline emegine saglık
ve tabiki bunu saglayan sahne önü ve arkasındaki herkese selam ve saygılarr
daha iyi daha güzel bi yolda yürüyebilmemiz dilegiyle