Tekil Mesaj gösterimi
Alt 28 Şubat 2021, 23:38   #20
Gamsız_Öküz
Gamsız_Öküz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Mynet gibi çok büyük sohbet kanallarında yayıncı değilsen dinleyici ve sayısı kaygısı taşır insan. Büyük mekanlarda taşlar yerine oturmuştur, yayıncılar daha profesyonel olup yayın saatlerine uyar. Bu nedenle, yayın formatını daha kolay kabul ettirilebiliyor.

Her ne kadar istek alınan bir yayında belli bir format duyurusu yapılsa da dinleyiciler buna çok riayet edemeyebilir. Format harici bir istek şarkısı dinlemek isteyebilir. Bunu geri çevirmek, dinleyici ve sayısı kaygısı taşıyan gelişime açık sohbet kanallar için problemdir. Sen zaten o dinleyicinin varlığıyla ayakta durmuyor musun? O zaman onu kazanmaya bakarsın.

İstek panelini açtığım zamanlar sevmediğim şarkıların çalınmasının istenmesi çoğunluktadır, bu nedenle yayın zaman zaman kulak zevkim açısından çekilmez olsa da şarkı istek sahibinin isteğini dinlerken methiyeler düzmesi ortamı biraz yumuşatıyor :))

İstek panelini açtığım zamanlar az çok formatımdan haberdar olan bir dinleyici, slow ve eser miktarda arabesk formatında giden yayında bana Davut Güloğlu-Oy Nurcanım şarkısını çalar mısın dediği oluyor. Bunu sabotaj kabul edip çalmıyorum. :biggrin:

________________

İnsanları tanıdıkça beni daha çok seveceksiniz...

Konu Gamsız_Öküz tarafından (28 Şubat 2021 Saat 23:40 ) değiştirilmiştir..