Konu: Genel Sohbet
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 28 Şubat 2021, 21:26   #6353
Absent
Bordo aşktır, mavi tutku..
Absent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
LaTenT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Boş Sözler Söyleme Memuru Gibisin Kardeş :) İşine ßak :) Sen Senin Kendi Forumun Yok mu Kardeş Niye Kendi Forumunda Değilsin Dostum Hayırdır :) Orada İstediğin Şekilde Paylaş Yap Yazıcanı :) Burada Ben İnsanların Huzurlarını Kaçırmıyorum Hiç Bir Kişi... iLe Derdim Problemım Forumda Yazılan İçin Olamaz... Buda Ayrı Bir Konu :) Olsaydı Önce Seninle Olurdu @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] Cünkü Sen Forumunda Acizlik Yaparak Şifremi Üyeliğimi Yasaklayacak Kadar Çocuksun :)
Bu alemde senin güttüğün koyun kadar benim öptüğüm çoban var be bebeğim. Artı kendi forumun olunca başka yerlere girilmeyecek diye bir kaide mi var? Olay burada gerçekleşmiş, konu buradaysa buraya yazacam tabi.

Benle olamaz çünkü senin benimle ya da bizimle uğraşmaya hiç bir zaman cürmün yetmedi, yetmeyecek de. Ancak kız nickleri ile girip IRC sunucularında yetki alıp o yetki ile lamerlik yaparsın sen. Forumda yasaklama konusuna gelirsek, bizim platformlarımızda hiç bir zaman yeri olmadı, olmayacak. Hayden şimdi bak dalgana.

Öpüşmek; alt katı kiralamak için, üst katta yapılan anlaşmadır..

Konu WildCat tarafından (28 Şubat 2021 Saat 21:36 ) değiştirilmiştir..