Alıntı:
Absent Nickli Üyeden Alıntı
Evet sunucuda olan bir şeyi foruma lanse etmemek lazım bu konuda hem fikiriz eyvallah ama adamın sunucuya gelip küfür etme sebebi @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]
'in illegal konuya yazdığı post sonrası oluyor. Yani başlangıç forum kaynaklı.
Tabiki burada sizi alakadar eden herhangi bir durum yok yine eyvallah lakin daha önce yaşananlara nazaran @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]
ve @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]
'nin üst yönetime sorduğu 'ban neden açıldı' sorusunun cevabını bu postunuzda göremedik. Arkadaş bu tip küfür, hakaret, saldırı vs.. sebeplerden ban yemiş ve kendi deyimiyle @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]
ye söz verdiği gibi banı açılmış. Şimdi de burada, bu söz ile bir çok kişinin tadını kaçırıyor, günlerdir illegal konularda ahkam kesiyor ve siz de buna göz yumuyorsunuz.
Gerçekten bravo  |
Boş Sözler Söyleme Memuru Gibisin Kardeş :) İşine ßak :) Sen Senin Kendi Forumun Yok mu Kardeş Niye Kendi Forumunda Değilsin Dostum Hayırdır :) Orada İstediğin Şekilde Paylaş Yap Yazıcanı :) Burada Ben İnsanların Huzurlarını Kaçırmıyorum Hiç Bir Kişi... iLe Derdim Problemım Forumda Yazılan İçin Olamaz... Buda Ayrı Bir Konu :) Olsaydı Önce Seninle Olurdu
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Cünkü Sen Forumunda Acizlik Yaparak Şifremi Üyeliğimi Yasaklayacak Kadar Çocuksun :)