Tekil Mesaj gösterimi
Alt 28 Şubat 2021, 15:43   #1
Absent
Bordo aşktır, mavi tutku..
Absent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Tüm sunucu radyolarını bir çatı altında topluyoruz.

Geçen gün öyle grupta can sıkıntısına aklımıza geldi. Daha önce böyle bir şeyi hiç görmedik ve hem yenilik, hem de değişiklik olması açısından IRCRehberi içerisindeki sunucuların radyolarını bir çatı altında toplayacak bir platform oluşturalım dedik.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] isminde aldığımız domainde isteyen her kişinin radyosunu ekleyeceğiz ve bizlere attığı radyo tanıtım makalelerini paylaşacağız. Radyonuzu ekletmek ya da tanıtım makalenizin paylaşılmasını sağlamak için PM ile ulaşmanız yeterli olacaktır.

Forum içerisinde X radyoda Y DJ yayında diye konu açıldığında, yayındaki DJ arkadaşı dinlemek için sohbet sunucusuna girmek istemeyen ya da radyo linkini araştırmaya gerek duymadan, kişiler bu site içerisinden istediği sunucunun radyosunu dinleyebilecek. Ve aynı şekilde panellerinize düşebilecek şekilde ayarladığımız istek butonundan şarkı isteyebilecekler.

Tema tasarımı için @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] , logo tasarımı içinde @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 'e teşekkürleri sunuyorum. Sitenin görseli aşağıdaki gibidir.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
________________

Öpüşmek; alt katı kiralamak için, üst katta yapılan anlaşmadır..

Konu Absent tarafından (28 Şubat 2021 Saat 15:50 ) değiştirilmiştir..