Alıntı:
IkRa Nickli Üyeden Alıntı
Şimdi az çok irc dunyasinda herkea herkesi az buçuk tanımakta ve bilmekte..
Yıllardr irc dünyasındayım ve Şahsim adına Lamer diye bitelendirrip bir takıp yafta yapıştırılan insanlar baki ..Bunu herkes bilmekte..
Şahsim adına @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]
'i bilirim..Ona kimse dokunmadıktan yada hakaret etmedikten sonRa kimseye bir zararı yoktur..Keza bu gune dek tek bir saygısiz kelimesini nede tek bir hareketini gördüm..
Şimdi LaTenT arkadaşıda konuya dahil etmişsiniz ve konuyu açan arkadaş bu posttaki hakaret vari sözleri dile getirirken oki bu adam çok kötü eee ne farkinz kaldi bu şahiştan diye düşünmekten kendimide alamadım..
Fikirler çatışabilir eylemler yalnış olabilir fakat küçük çocuk degilsiniz neyi paylaşamiyorsunuz bu irc de anlamiş değilim..
Saldırı küfür usluptam yoksun kifayetsiz sözleri tasrip etmiyorum fakat Koca adamlarsınız ve nedense hep taşlanana faturayi kesmektesiniz..
Yalancı çoban misali ..Sen yalan konuşuyorusun kesin yaomişsindr vs vs diye insanları ithamlarda bulunursaniz etkiye tepki olayi devreye girecektir ..
Her insan hata yapar hatalarda bizler icindir fakat bu tarz eylemler yapmış veya o yapıyor diye sizlerinde hakaret vari sözleri soylemeniz yersizdi ki .Sizde hatalısınız..
Karşılıklı polimiğe girmek istemiyorum sadece şahsi fikrimi sundum hepsi bu ..
Saygıyla kalınız.. |
Düşüncelerin İçin Teşekkür Ederim
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Sağol Ama İnsanLar Maalesef Kendi Pisliklerini Örtmek İçin Çomak Arıyorlar Kendilerince Neyse Dediğimiz Gibi Herkes Kendi Yaptığının Cezasını Çekecektir.. Kim oLursa Olsun Gerek Adalet Önünde Gerek Farklı Yönde Teşekkür Ederim Düşüncelerin İçin..