Son Olarak Madem Resimler ile Konusuyoruz Gelin Konuşalım Bakalım
Şimdi Ben Arkadaşların Sunucusuna İnsan Gibi Selam Vererek Gittim Gördüğüm Cvp Ve Aldiğim Zline Buyur Sonra Bana Gelmiş O Saldırıyor Bu Yapiyor Demesin Kimse İnsan Gibi Gittik Cevap İnsan Gibi Gelmedi Bundan Sonrasınıda Gerekli Olduğu Şekilde Gereken Cevapı Vereceğim...
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Şimdi Merak Ediyorum Boş İnsansınız Eywallah Kabul DoLu Değilsinizde Bu Kadarda Ahkam Keserken İnsanlar Tatlı Dille Size Gelirken Böyle Cahilce Hareketleri Sözde Bir Kaf Dağında Gören Kendilerini Boş İnsanlarsınız... Onu anLadık Fakat Siz Hani Dürüsttünüz Ya :) Hani Saygılı Kişilerdiniz NoLdu Şimdi Edepten Bahseden Kişilere SesLeniyorum noLdu ? Şimdi Oturun Kendi Yaptığınıza DüşüncelerinizLe Hareket Ve Beyin Olmadan Hareketleriniz Ve Boş Yorumlarınızı Düşünün...
Notum Şu : Boş Sözler Yapip Post Kasma Özentisi İçinde Olanlara Sözümdür... Bu ..