Tekil Mesaj gösterimi
Alt 26 Şubat 2021, 15:52   #1
Ada
Banlı Üye
Ada - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart IRC Rehberi MakaLesi

Irc Rehberi
IRCRehberi 3.ocak.2020 tarihinde @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] tarafından hizmete sunulmuştur. Sitemiz oldukça kaliteli arkadaşlıkların ve dostluğun sohbetlerin olduğu bir sitedir. Çoğu zaman güzel paylaşımlara imza atan IRC Rehberi aynı zamanda yeni açılan bir sitedir.
Yeni olmasına rağmen de oldukça katılımı yüksek bir yerdir. Sitemizde her gün düzenli olarak canlı radyo yayınları link şeklinde atılır.
Farklı sayfalarda kurallara uygun makale,yayın, Irc, mirc kuralları, mirc komutları, etkinlikler, güzel söz, şiir, gibi etkinlikler başta olmak üzere bir çok bölüm bulunmaktadır.

Etkinlik olarak yemek yarışması, şiir yarışması, video yarışması, gibi etkinliklere de katılım yüksek olur.
IRC Rehberi’nin en güzel özelliği ise yeni kayıt olan üyelere özel sayfa açılır ve Hoş geldin başlığı altında üye tanıtılır. Bu yüzdendir ki IRC Rehberi gerçekten de ev sahipliği konusunda oldukça duyarlı bir sitedir. Az önce bahsettiğim etkinliklere de ve yarışma sonuncunda ise ufak hediyelerle 1.olan üye mutlu edilir. Yapılan yarışmalarda oldukça titizlikle oy birliği ile sonuç açıklanır. Sonrasında ise 1. olan üye tebrikleri ve ufak ta olsa hediyesini paylaşır. IRC Rehberi ‘ni bu konuda güvenilir olduğu için kutluyorum. Yönetim Kadrosunda bulunan arkadaşlar tüm özverileri ile çalışmaktadır. Başta @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] olmak üzere hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]


IRC REHBERİ
Diğer bir konumuz ise yapılan röportajlar. Her site sahibi, genel sorumlular,yayıncılar ve forumda üye olan kişilerle çok sayıda röportaj yapılmıştır. Bizde Bizdesohbet ailesi olarak bir çok röportajını sitemizde paylaştık. Ropörtaj sonrası ise yorumlar ve tebrikler gelir.Tüm üyeler menfeat gözetmeksizin yorum yazarlar. Ropörtaj sorumlusu ve işinde gerçekten başarılı @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] arkadaşımıza tekrar teşekkür ediyoruz. Başarılarının devamını diliyoruz. IRC Rehberi’nde reklam köşesi vardır. Buraya site sahipleri belli bir ücret karşılığında reklam vermektedir. Sunucu köşesinde ayrılan bölümde ise sitenin yönetim kadrosu paylaşılır. Sitenin tanıtımı yapılır. IRC Rehberi gerçekten de kaliteli ve sohbetlerin oldukça seviyeli geçtiği bir platformdur. Sitede asla argo yada siyaset gibi tartışmalı konular paylaşmak yasaktır.

Bir çok sevgilere aşklara tanık olmuştur. Sohbetin, arkadaşlığın, dostluğun, kardeşliğin, sevgilerin, aşkların olduğu bu kaliteli sitemize herkezi bekliyoruz. Sizi de güzel paylaşımlar yapmak için İRCRehberi başlığının altına davet ediyoruz. ücretsiz sitemize herkesi bekliyoruz.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]


(Ada)

Konu Ada tarafından (25 Kasım 2021 Saat 14:39 ) değiştirilmiştir..